top of page

Laatste nieuws

Juni 2020: boek Marcel van de Ven

In juni 2020 verschijnt het boek 'De Kooi' van Marcel van de Ven. Marcel is bekend van de tv-serie Hunter (AVROTROS, NPO3). Minder bekend is dat hij tussen 2003 en 2009 een van de allereerste leden was van de meest geheime eenheid die de Nederlandse politie ooit heeft gekend. Over zijn werk voor die eenheid gaat het boek. Peter treedt op als ghostwriter/adviseur.

Nieuw vanaf maart: The Next Level Speaker

Nu online: Thenextlevelspeaker.nl !

BetereTekst is partner in het project 'The Next Level Speaker. 

Bij The Next Level speaker hebben we netwerk, kennis, professie en ervaring gebundeld door Professionele sprekers/coaches, een presentatie boutique studio, content- en story designers en een sprekersbureau met elkaar te verbinden.

Of je nu (professioneel) spreker bent – of wil worden – of een inspirerende leiderschapsrol hebt, wij geloven erin dat we met The Next Level Speaker jou kunnen helpen om jouw verhaal te laten shinen voor een groot publiek. Let’s create impact. ‘Van story naar glory’ – samen laten we jouw verhaal groeien en zetten we potentieel om in professioneel. Dat doen we door de grootste aandacht voor het kleinste detail op het gebied van content, design én delivery. Alles om jouw verhaal de glorie en het podium te geven die het verdient.

 
 
 
bottom of page