top of page

Teksten

BetereTekst heet niet voor niets BetereTekst. Ik doe niets liever dan schrijven. Verhalen maken, nadenken over de mooiste opbouw, de beste bewoordingen en de juiste manier om een bepaald publiek te bereiken. Of dat nu gaat om tv of een boek, verhalen voor een opinieblad of een kinderkrant, teksten voor een gamefabrikant of een webwinkel, dat is me om het even.
Ik werk al sinds 1997 in de geschreven media en heb journalistieke verhalen en columns geschreven voor onder meer de Volkskrant, HP De Tijd, Vrij Nederland, Panorama, Kassa Magazine, Esta, Viva, Reizen, BN-De Stem, VertrekNL, Kidsweek, Seven Days, TrosKompas, Men's Health en vele andere media. Op dit moment is het journalistieke (schrijvers)werk grotendeels verdrongen door televisie, boeken en mijn werk voor GrowingStories (zie daar), maar soms dringt zich nog een verhaal op dat te mooi is om het te laten liggen. 
Opdrachtgevers in de commerciële sfeer waren onder meer Kick Media, Electronic Arts, M+, WSSN, Digibattle/Bureau Q, De Roo Management en Advies en Ubisoft.
bottom of page